Anslut oss

Om oss

Välkomna till Afrotjejen! Senaste året har jag haft mycket mer hemma tid än jag hade tidigare. Det har haft både sina fördelar och nackdelar. Idéerna för hemmet är många fler än tidigare och alla huset brister blir så mycket mer påtagliga desto mer man är hemma. Personligen känns det som att jag har mer tid för familjen när jag varit hemma senaste året, men också mycket mer tid för inredning, köket, hushållsprodukter och hemmaträning.

Med all tid i hemmet och den ganska stora del tid jag sparat på att inte hämta, lämna, åka till jobb, lämna på träningar och aktiviteter, samt att jobba hemifrån där jag disponerar mina timmar på ett mer effektivt sätt, så har jag också haft mycket mer tid att läsa på, prova och utvärdera vad jag verkligen behöver för hemmet och vardagen. Därför har jag startat hemsidan afrotjejen.se där jag har tänkt hjälpa er hitta rätt i vardags djungeln.

Vem är jag? Jag heter Noor och är 27 år gammal. Jag ser mig själv som kvinna med en normal familjesituation, jag bor i hus med två barn, man och husdjur. Jag har en lön strax över medellön och lägger ner den mesta delen av min lediga tid på sånt som gör mig glad och får mig att må bra. Jag är också ständigt intresserad av att förbättra och förnya allt från hemmet till kosten och träningen. Här kommer ni få allt från inredningstips, renovering, köksprodukter som hjälper, vitvaror som jag tycker är bra, de senaste modetrenderna, träningsprogram och dieter. Jag gillar även att använda de bästa hår och skönhetsprodukterna vilket jag känner att allt för få gör. På sidan kommer jag även dela med mig om tips och trix som funkar för hela familjen.

I framtiden, när dagens situation ändras, så hoppas jag även kunna dela med mig av resetips både för när tjejgänget ska ta en välbehövlig paus från vardagen, men även för när hela familjen ska ut på vift. Det känns dock som att det kommer dröja ett tag innan vi börjar resa igen.

Varför ni ska följa mina tips undrar ni? Jag är som många andra när det kommer till vanor och konsumtion, men jag tror att jag lägger ner mer tid på att samla information och kvalitetssäkra alla mina inköp innan jag slår till. Jag lägger ner enorma mängder av tid på att läsa på, studera betyg och att försäkra mig att varorna är värda mina pengar innan jag slår till. Jag bemästrar flera språk, vilket ger mig möjligheten att läsa betyg på många olika språk och därför bilda mig en uppfattning om vad som egentligen är det bästa för mig och därför också för er.

Det som är viktigt för mig är att alla inköp har ett klart syfte, en god kvalitet och är prisvärda. Behöver man verkligen lägga ned dyra pengar på ett träningsprogram eller en diet när det tack vare internet finns billiga och effektiva alternativ till dyra gymkort? Är det verkligen värt att lägga dyra pengar på hårbehandlingar när man med rätt produkter kan göra det mesta på egen hand i hemmet? Behöver man verkligen lägga timmar i köket på att förbereda saker som det finns bra maskiner som kan hjälpa till med? Frågorna är många och jag är säker på att det är många som tänker samma sak under vardagslivet. Jag hoppas kunna svara på allt och lite mer, samt dela med mig av ett och annat husmorstips på min sida.

Allt jag rekommenderar eller skriver om, är sånt jag själv testat och kan gå i god för och jag ser verkligen fram emot att dela mina tips på min nystartade hemsida. Häng med!

Managed By Afrotjejen