Anslut oss

Fuckboy

Published

on

Huvudbild för Fuckboy

Fuckboy, detta fantastiska ord som inte har funnits med oss så länge är väldigt användbart. Har du kommit till den här artikeln så beror det säkerligen på att du misstänker att killen du gillar är en fuckboy. Med hjälp av oss kommer du få alla tecken och tips på om din kille är en fuckboy och varför du ska göra dig av med honom.

Vad är en Fuckboy?

Ordet ”Fuckboy” började användas runt 2014-2015 och användandet intensifierades snabbt. Många spekulerar i att ordet snabbt blev populärt då det genom historien alltid funnits många nedsättande ord om kvinnor, samtidigt som män kunnat leva ut sin sexualitet och sin svinighet utan att hamna i en etikett av samhället eller bli attackerade för det.

Fuckboy

Under medeltiden beskrevs självständiga och frigjorda kvinnor som ”Lilith”, en kvinnlig demon från bibeln. En skam? Ja det är en skam, men tack vare internet så kan vi nu beskriva många män med ett enkelt ord: Fuckboy. Fuckboy är egentligen inte något nytt ord som beskriver en ny typ av man, eller något som inte funnits tidigare, utan Fuckboy beskriver killars beteende genom alla tider och inkluderar en del moderna beteenden i sin definition.

Definitionen av en Fuckboy

Vad är då Fuckboy? Fuckboy är helt enkelt en kille som väldigt många killar som slösar din tid, som beter sig som skit och som inte har några gränser för vad han är redo att göra för att uppnå sitt mål. En Fuckboy gör vad den vill, när den vill, utan någon som helst hänsyn för hur de förstör för andra medan de beter sig som de gör.

Fuckboys bryr sig inte om de är i en relation eller inte eller om de sårar någon, för en fuckboy är det enda som är av värde de egna intressena. Sårar han dig så flyttar han snabbt över till nästa person. En fuckboy beter sig som ett svin och ser ingen anledning att ändra det. Han kan således på många vis definieras genom onda, överdrivet gestaltade karlar och män i Disneyfilmer. Ett typexempel är Gaston från Skönheten och Odjuret.

Gaston Disney Fuckboy

Ordet fuckboy kan tvärtemot vad många tror inte bara användas på en man som ligger runt, utan definitionen av en fuckboy är det sviniga beteendet. Ett kort och gott exempel från den klassiska sidan ”Urban dictionary” är: ”Lever på mammas pengar men respekterar inte kvinnor”. En annan definition av Fuckboy är: ”X ber om nakenbilder innan han sagt hej”. Ett typiskt exempel på en fuckboy ser vi i bilden nedan:

Här går en fuckboy till attack för ett negativt svar. Blev det lilla egot sårat av ett nej? Fuckboy alerten blinkar rött och snabbt.

Tecken på att din kille är Fuckboy

Har du haft oturen att bli kär i eller dejtar en Fuckboy? Håll ut, vi har tecknen du ska undvika. Upptäcker du att din kille passar in i en eller flera av:

  • Visar ej kärleken öppet
  • Telefonen är hemlig
  • Pratar bara om sex
  • Alla hans ex är galna enligt han själv
  • Kan inte ta ett nej
  • Ni kommer ingenvart
  • Han är otrevlig mot dig

Fuckboyen visar inte sin kärlek öppet

Vännerna vet inte vem du är. Inte familjen heller. På sociala medier gömmer han dig. Kommenterar du hans bild så blir han bestört. Varför? Ursäkten kommer vara att han inte vill sätta ett namn på vad ni är. Men sanningen är att han hänger i andras DM. Han vill inte heller hålla din hand eller kyssa dig framför andra personer, speciellt inte framför andra tjejer och blir också irriterad om du försöker.

Telefonen är hemlig

Telefonen är privat för alla personer, men en person som alltid döljer sin eller inte ens låter ett meddelande visas på skärmen har något att dölja. Fuckboyen kan springa in på toaletten för att kunna skicka sina sms ifred och då ringer varningsklockorna.

Han pratar om sex men kan inte säga hej

Han kan inte ens prata om vädret men när det kommer till sex är han som en författare som precis skrivit bokavtal. Orden kommer som aldrig förr, passionen väcks till liv, han är helt plötsligt pratglad. Akta dig för en person som inte har annat att erbjuda än sex, speciellt på pratstadiet.

Hans ex/tidigare relationer är alla galna enligt honom

Om du någonsin får reda på något om hans förflutna eller tjejerna han varit med är ett kännetecken att alla är galna eller dumma i huvudet. Han har någon favorittjej som var ’bra’ för att hon under en kort tid ställde upp på hans skit, den personen kommer du få höra om ständigt när du inte är lika glad på att ställa upp på hans svinerier.

Han kan inte ta ett nej / allt ska vara på hans villkor

Fuckboyen kan inte ta ett nej, det slutar ofta som i bilden ovan. Han kan komma med grova påhopp om du säger nej och organiserar något är det på hans villkor. Du hör också bara av honom när han vill. Han har aldrig tid trots att han är en arbetslös loser som lever på mammas pengar och han skriver oftast kvällstid. Räkna inte med att han hänger med på saker som är viktiga för dig, såsom avhandlingar, läkarbesök eller en väns Baby Shower.

Han har regler för dig och tycker saker om dig men har svårt att ta något själv:
Du ser trött ut? Ska du verkligen träffa honom? Reglerna för dig är många, är du inte 100% en dag så är han den första att påpeka det istället för att vara förståendet. Så fort du försöker vända något av hans beteenden mot honom så flippar han ur.

Ni kommer ingenvart

Bild på lång landsväg

En fuckboy får panik av att tänka på att något ska bli seriöst. Han får däremot inte panik av att såra dig. Han är en expert på att säga rätt ord men så fort något ska bli långsiktigt eller seriöst så köper han sig tid. En fuckboy är som en medietränad politiker som döljer problem, köper tid och skjuter upp saker för framtiden för att slippa konfrontationen.

Varför? Han är inte intresserad av ditt välmående, det du vill och något seriöst. Vill han ha något av dig som han vill ha av tio andra och om han inte får det av dig är han inte ledsen över att göra sig av med dig snabbt.

Han är otrevlig och skämmer ut dig

Att ta med fuckboyen ut är alltid en risk. Han kan bete sig som skit mot varenda person han kommer nära vart ni än är och du kan aldrig känna dig säker på att bara ha trevligt. Ett typiskt scenario kan spela ut sig i restaurangmiljö. Beställer du in en sommarsallad eller annan rätt med lågt kaloriinnehåll, kan han komma att raljera över ditt matval. Detta samtidigt som han önskar ha dig tunn. En Fuckboy visar sällan om någonsin upp ett anständigt beteende, även i sociala sammanhang.

Varför du ska dumpa din fuckboy

Dumpa din fuckboy eller bli inte ens ihop med honom. Varför?

En fuckboy är alltid en fuckboy
Du kommer inte kunna fixa honom, inte ens hans mamma kunde fixa honom, det är inte heller ditt uppdrag att fixa honom. Han måste fixa sig själv och en gång fuckboy, alltid fuckboy.

Slösa inte din tid
Alla har sina behov, det finns många flammor som brinner, man kan absolut vara ute efter något mindre seriöst än ett förhållande, men varför behandlas som skit när man kan slippa det? Ta ingen skit, dumpa en fuckboy innan du ens är involverad. Fuckboyen är skicklig på att dölja sitt beteende, men så fort varningsklockorna börjar slå, dumpa.

Värna om din framtid
Tiden du lägger på en fuckboy kan förstöra mycket annat. Det är inte värt frustrationen och att må sämre vilket kan äventyra dina faktiska mål, ditt jobb och din skola. Låt fuckboyen vara en fuckboy och gå vidare.

Summering av Fuckboys

Ordet fuckboy har använts sen 2014 och är användbart än idag. Fuckboyen är en kille som beter sig illa och slösar din tid. Han går inte att lita på för någonting egentligen och är ingen du vill lägga tid på att vara med. Han är respektlös mot alla kvinnor i sin närhet och du är inte ensam om att vara det.

Kommer du i närheten av en fuckboy behöver du dumpa honom snabbt.

Sport

Managed By Afrotjejen